top of page
noun-hamburger-menu-5434716_edited.png
LifoPlus_Logo.png
SITE ABOUT US.jpg

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Το 1966, μια απλή ιδέα για φυσικά προϊόντα γέννησε την εταιρεία μας, Flax.


Η σταθερή εστίασή μας στην ασφαλή φυσική αποτελεσματικότητα και στην αισθητική αρτιότητα, η αγάπη και το μεράκι γι αυτό που κάνουμε, η πίστη στο όραμά μας και την ομάδα μας, γέννησαν τη σειρά φυσικών σφουγγαριών λούφας LifoPlus, η οποία για πάνω από 50 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της προσωπικής υγιεινής &
φροντίδας.


Όλα τα σφουγγάρια LifoPlus Bath σχεδιάστηκαν με προσοχή και φροντίδα ώστε να προσφέρουν στο μπάνιο ευχάριστη, εργονομική και αποτελεσματική καθημερινή περιποίηση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σώματος (πρόσωπο, πλάτη, πόδια, αγκώνες) του σύγχρονου καταναλωτή.


Μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας, διατηρούμε σταθερά υψηλή την ποιότητα των προϊόντων και επιλέγουμε 100% φυσικά, οργανικά, vegan & βιοδασπώμενα υλικά που ξεχωρίζουν, στην πλειοψηφία των προϊόντων μας.

2.jpg
6.jpg

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ

Φανταστείτε ένα σφουγγάρι πιάτων που δεν είναι μόνο εργαλείο καθαρισμού, αλλά και σύμμαχος του περιβάλλοντος. Φανταστείτε ένα προϊόν που συνδυάζει παράδοση, καινοτομία και σεβασμό στο περιβάλλον. Και τώρα σταματήστε να φαντάζεστε, γιατί αυτό το προϊόν υπάρχει. Και μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας, στην κουζίνα σας, στη ζωή σας!

Το Πρώτο Σφουγγάρι Πιάτων από Λούφα στην Ελληνική Αγορά

Σήμερα η εταιρία μας παρουσιάζει το πρώτο σφουγγαράκι πιάτων από λούφα που κυκλοφορεί ευρέως στην ελληνική αγορά. Ένα νέο, καινοτόμο προϊόν που έρχεται σαν φυσική συνέχεια της 60χρονης ιστορίας μας. Μια ιστορία που ξεκίνησε από το μικρό εργαστήριο του παππού Βασίλη Βάββα στα Εξάρχεια και, με τα χρόνια, κατέκτησε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο σφουγγαράκι από λούφα LifoPlus Home φέρνει επανάσταση στην καθαριότητα της κουζίνας μας! Είναι η απόλυτη εναλλακτική πρόταση για την προστασία του πλανήτη, αλλά και την οικονομία του νοικοκυριού!

ΑΙΓΙΠΤΙΑΚΗ ΛΟΥΦΑ

ΛΟΥΦΑ, Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Το φυτικό σφουγγάρι που παράγεται από τον καρπό του φυτού Λούφα (Loofah Aegyptiaca Cylindrica), είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις κοσμητικές του ιδιότητες. Έχει καταγωγή από την Αίγυπτο & ξεχωρίζει για τα άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Η Λούφα (Loofah Aegyptiaca Cylindrica) είναι ένα αναρριχόμενο μονοετές φυτό. Σχηματίζει εντυπωσιακά κίτρινα λουλούδια μέσα στο καλοκαίρι που δίνουν καρποφορία από τα τέλη του καλοκαιριού μέχρι το φθινόπωρο. Ο καρπός του έχει κυλινδρικό σωληνοειδές σχήμα και φτάνει σε μέγεθος τα 50εκ. Το εσωτερικό του αποτελείται από λευκή σάρκα, με την μορφή μιας σύνθετης ινώδους δομής.

Ο καρπός της λούφας, αποξηραίνεται, ξεφλουδίζεται & κόβεται σε σχήματα με σκοπό να μεταποιηθεί σε φυτικό σφουγγάρι μπάνιου

✓ 100% plant-based
✓ 100% natural
✓ 100% bio & vegan
✓ 100% biodegradable

loofah flower.jpg
loofal.jpg

LOOFAH

The Queen

ΕΣΥ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ...υπάρχουν διάφορες ποικιλίες Λούφας στον κόσμο αλλά αυτή που ξεχωρίζει με διαφορά είναι η Αιγυπτιακή, και όχι η Κινέζικη?

ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ...

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΛΟΥΦΑ

  •  άριστη ποιότητα λόγω του αρδευόμενου νερού από το Νείλου –πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία​

  •  «αραιή» πλέξη, στεγνώνει γρήγορα και δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών

  • ​πιο μακρύς και παχύς καρπός, μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή

  • ​μαλακώνει όταν βραχεί, αποτρέποντας τους ερεθισμούς της επιδερμίδας​​

KINEZIKH ΛΟΥΦΑ

  • Μαζική παραγωγή, διαφορετικές κλιματολογικές & εδαφολογικές συνθήκες

  • «πυκνή» πλέξη, ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών καθώς διατηρεί εσωτερικά υγρασία χωρίς να στεγνώνει εύκολα

  • Πιο μικρός και κοντός καρπός, μικρότερη διάρκεια και αντοχή

  • Πιο σκληρή όταν βραχεί, πιθανώς ερεθίζει την επιδερμίδα

Όλα τα προϊόντα LifoPlus χρησιμοποιούν  Αιγυπτιακή Λούφα υψηλής ποιότητας με σκοπό να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία τόσο στο μπάνιο όσο και στην κουζίνα.

loofah-2023-11-27-04-56-58-utc copy_edit
noun-open-arms-462301 copy_edited.png
noun-open-arms-462301 copy_edited.png

EXPLORE THE COLLECTION

CONTACT US

A: Ταύρου 8, Ταύρος 17778, Αθήνα   •   T: +30 210 9766 596   •  E: info@flax.gr

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page